Warto jak najczęściej używać pięknego słowa 'dziękuję', bo postawa wdzięczności jest wyrazem naszego zżycia z dobrem. Dziękuje ten, kto dostrzega i docenia dobro, a w konsekwencji widzi tego, który jest dawcą wszelkiego dobra - tj. Boga, który jest Dobry. Dlatego dziś tak przy okazji kilka 'dziękuję'.
"Cieszę się, że ksiądz prowadzi niedzielne wieczorne spotkania..... i że w ogóle ksiądz jest w naszej parafii.
ja staram się czytać Pismo św. ale często jest to puste czytanie... nic nie dające. Chciałam tylko napisać, że dobrze że ksiądz jest. Dziękuję! kasia"
"Księże Tomaszu, dziękuję za Twoją obecność na Jelonkach, za homilie na codziennej Eucharystii i za tę stronę internetową. Pozdrawiam serdecznie. Anna"
Prośba! :) Zbieram i kolekcjonuję [->] stare modlitewniki (sprzed II Soboru Watykańskiego) [- Modlitewnik ->]. Lubię się z nich modlić. Warto do nich sięgać. [->] Masz taki i nie wiesz co z nim zrobić? Jeśli chcesz, aby modlitewnik trafił w dobre ręce, albo chcesz sprawić mi radość, to skontaktuj się ze mną i zwyczajnie przyślij mi go. :) Będę bardzo wdzięczy. A dodatkowo zawartość modlitewnika wzbogaci mój dział modlitw na stronie i może ktoś jeszcze skorzysta. |
Profil katolickich duchownych.
więcej w zakładce: "Kapłaństwo" oraz "Strony i blogi księży".
Odwiedza nas 74 gości oraz 0 użytkowników.
Zabrania się kopiowania i rozpowszechniania materiałów znajdujących się na tmoch.net (szczególnie autorskich grafik i fotografii) bez zgody właściciela witryny. Niniejsza witryna jest w ciągłym rozwoju; strony są dodawane, modyfikowane i... czasami niektóre usuwane. Czasem pozwalam sobie modyfikować, poprawiać bądź uaktualniać już istniejące notki. Taki już jestem :) Aby wesprzeć dzieło ewangelizacyjne "tmoch.net", zobacz zakładkę "wsparcie" [->]. |
|||||||
|
Copyright © 2022 Jezus jest Panem! Wszelkie prawa zastrzeżone. All rights reserved. Strona istnieje od: 10.04.2001 r. |